پای قارچ
پای غذائی است سرخ شدنی و خشک .
قارچ 250 گرم برنج 2پیمانه پیاز یک عدد تخم مدغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
برنج
را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید .نمک و ادویه
وفلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ
ویک لا یه تخم مرغ بچینید و دوباره یک لایه برنج و........ تابالای ظرف
ادامه دهید سپس روی ظرف رابا خمیر نان بپوشانید و تخم مرغ زده شده را روی
آن بمالید و در فر به مدت 15 دقیقه در درجه بالا قرار دهید تا طلائی شود . و
سپس میل کنید .