-
پرورش قارچ در منزل
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:49
پرورش قارچ در منزل فصل کاشت: بهترین موقع برای پرورش قارچ در خانه بین ماههای مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می توان قارچ را در ماههای دیگر سال تعمیم داد. بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توان آنرا در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور...
-
آشنایی با اصول پرورش قارچ دکمه ای
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:27
آشنایی با اصول پرورش قارچ دکمه ای هر واحد پرورش قارچ دکمه ای صرف نظر از مقیاس تولید چنانچه کمپوست مورد نیاز را خود تهیه نماید در کل دارای سه بخش تولید شامل بخش فرآوری کمپوست ـ بخش فرآوری خاک پوششی و بخش تولید قارچ می باشند که در عمل از امکانات فراهم شده در فرآوری کمپوست به منظور فرآوری خاک پوششی نیز می توان بهره برده...
-
ارزش غذایی قارچ
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:23
ارزش غذایی قارچ 1- قارچها منابع خوبی از مواد معدنی ی آهن، سلنیوم، پتاسیم، مس، کلسیم و فسفر میباشند. (به ویژه سلنیوم) 2-قارچها حاوی ویتامینهای B1,B2,B3,B7,B12 و ویتامین D و C میباشند. برخی از قارچها حاوی ویتامین A وE نیز میباشند. 3-قارچها غنی از فیبر میباشند. 4-قارچها کم کالری (13 کیلو کالری در هر 100 گرم)، بدون چربی و...
-
قارچ های سمی
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:21
قارچ های سمی بدیهی است ایجاد مسمومیت در اثر مصرف قارچ ها مانند سایر مواد غذایی در همه افراد حتمی نیست و پاره ای از مردم نسبت به این مواد دارای حساسیت بوده و عده ای مقاوم هستند. عوارض مسمومیت یا حساسیت دراثر مصرف قارچ ها بسته به نوع آن ها و مقاومت مصرف کننده متفاوت است و ممکن است ظرف چند روز ظاهر شوند و عبارت اند از...
-
تولید کمپوست
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:20
تولید کمپوست هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی میباشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو میباشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزیه و تخمیر،...
-
نکاتی در مورد پرورش قارچ دکمه ای
پنجشنبه 24 بهمن 1392 19:18
نکاتی در مورد پرورش قارچ دکمه ای بعد از هربار برداشت بایستی سطح بستر آبیاری گردد آبیاری به وسیله نازلهایی صورت میگیرد که آب را به صورت پودری می پاشند مقدار ابیاری هم بستگی به رطوبت خاک دارد بعد از آبیاری باید شدت تهویه و هوادهی بیشتر شود تا قطرات آب روی سطح پین ها و قارچها خشک شود اگر میوه قارچ آب آزاد زیادی جذب کند...
-
آموزش کامل و جامع قارچ دکمه ای و صدفی تئوری
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:23
آموزش کامل و جامع قارچ دکمه ای و صدفی تئوری تعریف قارچ : قارچ موجود زندهای است که سلولهای آن تک هستهای بوده فاقد کلروفیل ( سبزینه ) واز طریق ریسه یا همان اسپر تکثیر پیدا میکند. اسپر یا هاک ویا همان ریسه ذره بسیار ریزی است که حالت بیضی یا گرد داشته وقطر آن از چند هزارم میلیمترتجاوز نمیکند و آن را میتوان بذر قارچ...
-
روشهای نگهداری قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:16
روشهای نگهداری قارچ برای نگهداری قارچ با تعداد و حجم بالا، روشهای مختلفی وجود دارد. اگر میخواهید قارچهای تازهای که خریداری کردهاید را برای مدت زمان طولانی نگهداری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید، میتوانید یکی از روشهای پیشنهادی ما را به کار بگیرید. تفت دادن برای این کار، ابتدا قارچ را هر...
-
خواص دارویی قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:14
خواص دارویی قارچ در گذشته قارچ را از مراتع و جنگل ها جمع می کردند. امروزه درکارگاه های صنعتی تولید و در تمام سال در اکثر مغازه ها وسوپرمارکت ها عرضه می گردد. " قارچ استخوان ها را تقویت می کند، خستگی را رفع می کند و کمبود ویتامینD را جبران می کند." اکثر مواد غذایی در طبیعت به مقدار کافی ویتامینDدارند؛ مثل...
-
ارزش غذایی قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:13
ارزش غذایی قارچ قارچ های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، سلفور و فسفر می باشد . همچنین قارچ های خوراکی : •.......................ضد تومور و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن •......................تنظیم کننده قند و فشار خون و کاهش دهنده کلسترول خون •......................عامل...
-
فواید قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:12
فواید قارچ قارچ دارای 5/1 ـ 6 درصد پروتئین است که 70 تا 90 درصد آن جذب بدن میگردد همچنین به علت پایین بودن اسید اوریک آن بسیاری از پزشکان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرس وبیماریهای مربوطه توصیه کردهاند . ـ دارای ویتامینهای B2 - B1-B12 - B6 - C و H است که برای محافظت از پوست و ایجاد آلرژی در بـدن ، سلامت...
-
آشپزی با قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:10
آشپزی با قارچ
-
قارچ شور
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:09
قارچ شور قارچ گوشتی یا قارچ صدفی : 1 کیلو نمک : 5 قاشق غذا خوری سرکه : نصف پیمانه آب : 1.5 لیتر سبزیجات معطر، سیر و فلفل : به میزان دلخواه طرز تهیه : ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کرده بجوش می آوریم ( برای پاستوریزه شدن ) درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم تا سرد شود . سپس قارچها را که با آب جوشیده سرد شده تمیز کرده...
-
کتلت قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:08
کتلت قارچ قارچ : 500 گرم تخم مرغ : 4 عدد آرد نان سفید : مقداری نمک و فلفل و روغن : به مقدار کافی قارچها را چرخ کنید و یا ریز ریز خرد کرده و تخم مرغها را به آن اضافه نموده مقداری آرد الک شده روی آن بپاشید و خوب به هم بزنید . سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید....
-
ماکارونی با قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:07
ماکارونی با قارچ ماکارونی : یک بسته گوجه فرنگی : 125 گرم قارچ : 250 گرم پیاز : یک عدد رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای : خرد شده یک پیمانه نمک و فلفل : به میزان کافی طرز تهیه : قارچ را تمیز کرده و خرد کنید و در روغن سرخ کنید . پیاز و فلفل دلمه ای را هم سرخ کنید . رب گوجه به آن اضافه کرده به هم بزنید گوجه...
-
پای قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:06
پای قارچ پای غذائی است سرخ شدنی و خشک . قارچ 250 گرم برنج 2پیمانه پیاز یک عدد تخم مدغ آب پز 3 عدد خمیر نان 120 گرم تخم مرغ زده شده 1عدد نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی برنج را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید .نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ ویک لا...
-
پلو خورش قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:05
پلو خورش قارچ مواد لازم: گوشت پخته : 200 گرم ( قطعات متوسط ) سیب زمینی پخته خرد شده : 200 گرم هویج پخته ، خرد شده : 200 گرم قارچ تفت داده شده : 200 گرم پیاز : 200 گرم آرد : 2 قاشق غذا خوری پودر کاری : 2 قاشق غذا خوری سویا سس : به مقدار لازم جوز هندی ، میخک ، زرد چوبه : 1/4 قاشق چای خوری فلفل : به مقدار دلخواه روش تهیه...
-
سوپ قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:04
سوپ قارچ قارچ یک کیلو ، تخم مرغ 3 عدد ، خامه 100گرم،فلفل دلمه ای یک عدد، آرد 2 قاشق سوپخوری ، آب گوشت یا آب مرغ 5لیوان ، آب لیمو 2قاشق نمک و فلفل به میزان دلخواه،،،،، قارچ وفلفل سبز را خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم . سپس روی حرارت آب گوشت ویا آب مرغ را روی آن ریخته آرد را کم کم به آن اضافه کرده و به هم میزنیم تا...
-
سوفله قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:03
سوفله قارچ مواد لازم : کره : 60 گرم آرد : 40 گرم شیر : یک پیمانه تخم مرغ : 4 عدد پنیر پیتزا رنده شده : 125 گرم قارچ خرد شده : 250 گرم کره جهت چرب کردن ظرف ( ظرف باید نسوز باشد ) : 30 گرم نمک و فلفل به میزان لازم . طرز تهیه : کره و شیر و آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود....
-
فان شاد
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:03
فان شاد مواد لازم: قارچ نیم کیلو _ پیاز رنده شده 3عدد _تخم مرغ 4عدد _ روغن ونمک وفلفل به مقدار لازم _ کمی زعفران و مقداری جعفری قارچهارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید وسپس قارچهارا اضافه کرده ونیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک وفلفل به آن...
-
رولت گوشت چرخ کرده باقارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:02
رولت گوشت چرخ کرده باقارچ مواد لازم : گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو تخم مرغ 3 عدد آرد نخودچی 3 قاشق غذا خوری روغن 3 قاشق غذا خوری قیسی خشک 100 گرم قارچ 200 گرم پیاز رنده شده 2 قاشق غذا خوری هویج آبپز یک اندازه 3 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری زرشک 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه : قارچ را شسته و...
-
سالاد قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 01:00
سالاد قارچ مواد لازم : قارچ : ۴۰۰ گرم کنسرو نخودفرنگی : یک قوطی گوجهفرنگی : یک عدد ذرت : ۱۰۰ گرم پیازچه : ۲۰ عدد خیار :یک عدد جعفری خردشده :پنج قاشق غذاخوری لیموترش : یک عدد کرفس : یک ساقه روغن زیتون، نمک و فلفل :به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کرده و با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط میکنیم. سپس...
-
قارچ شکم پر
دوشنبه 14 بهمن 1392 00:58
قارچ شکم پر مواد لازم برای 4 نفر : قارچ بزرگ: 8 عدد کرفس : یک ساقه ( ریز خرد شود ) پیازچه : چند عدد ( ریز خرد شود ) کدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شود ) هویج : تعدادی ( نگینی خرد شود ) مغز نان فانتزی : یک پیمانه ریحان خرد شده : 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری پنیر چدار رنده شده : 75 گرم یا سه چهارم...
-
کباب بره با قارچ
دوشنبه 14 بهمن 1392 00:56
کباب بره با قارچ مواد لازم : گوشت بره بی استخوان 500 گرم قارچ 200 گرم سرکه قرمز 10 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 5 قاشق غذا خوری سیر خرد شده 1 حبه پودر گشنیز نصف قاشق مربا خوری پودر فلفل سیاه مقداری طرز تهیه : ابتدا در ظرفی سرکه آب لیمو نیمی از روغن مایع ، گشنیز ، سیر، و پودر فلفل سیاه را مخلوط...