کباب بره با قارچ

کباب بره با قارچ

مواد لازم :
گوشت بره بی استخوان 500 گرم    قارچ       200 گرم    سرکه قرمز       10 قاشق غذا خوری    آب لیموی تازه     1 قاشق غذا خوری    روغن مایع    5 قاشق غذا خوری    سیر خرد شده      1 حبه    پودر گشنیز    نصف قاشق مربا خوری   پودر فلفل سیاه  مقداری   

 

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی سرکه آب لیمو نیمی از روغن مایع ، گشنیز ، سیر، و پودر فلفل سیاه را مخلوط میکنیم گوشت بره را به قطعات ریز ، در حدود 3 سانتی متری تقسیم می کنیم . گوشت های تکه شده را در ظرف ته گود می ریزیم و مایع به دست آمده را روی آن می ریزیم . و در ظرف را میگذاریم . و صبر می کنیم شب تا صبح در این مایع خیس بخورد . دیس مخصوص حرارت بالای مایکروویو را داخل مایکروویو قرار می دهیم و می گذاریم تا در درجه ی تند به مدت 4 تا 5 دقیقه بماند فقط قسمت سر قارچ ها را نگه می داریم و بقیه را ریز میکنیم . در سیخ های چوبی به ترتیب یک قطعه گوشت بره و یک قطعه قارچ قرار می دهیم .
( در هر سیخ 4 تکه گوشت و 4 تکه قارچ باشد ) . باقی مانده ی روغن مایع را داخل دیس داغ شده میریزیم و 4 سیخ را داخل دیس قرار می دهیم و آن را در درجه ی تند به مدت 2 تا 3 دقیقه نگه می داریم . یک بار سیخ ها را در طول پخت پشت و رو می کنیم سیخ ها را از داخل مایکروویو در می آوریم و اگر مایعی داخل دیس وجود دارد خالی می کنیم و 4 سیخ دیگر به ترتیب اول درست می کنیم بدین ترتیب که دیس مخصوص را دوباره در درجه ی تند به مدت 3 دقیقه میگذاریم تا گرم شود . بعد سیخ ها را داخل دیس می گذاریم و در درجه ی تند به مدت 6 تا 8 دقیقه نگه می داریم بعد به همراه برنج سرو میکنیم . با این مواد 8 سیخ کباب بره به دست می آید .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.