کباب بره با قارچ
مواد لازم :
گوشت بره بی استخوان 500
گرم قارچ 200 گرم سرکه قرمز 10 قاشق غذا خوری آب
لیموی تازه 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 5 قاشق غذا خوری سیر
خرد شده 1 حبه پودر گشنیز نصف قاشق مربا خوری پودر فلفل سیاه
مقداری
طرز تهیه :
ابتدا در
ظرفی سرکه آب لیمو نیمی از روغن مایع ، گشنیز ، سیر، و پودر فلفل سیاه را
مخلوط میکنیم گوشت بره را به قطعات ریز ، در حدود 3 سانتی متری تقسیم می
کنیم . گوشت های تکه شده را در ظرف ته گود می ریزیم و مایع به دست آمده را
روی آن می ریزیم . و در ظرف را میگذاریم . و صبر می کنیم شب تا صبح در این
مایع خیس بخورد . دیس مخصوص حرارت بالای مایکروویو را داخل مایکروویو قرار
می دهیم و می گذاریم تا در درجه ی تند به مدت 4 تا 5 دقیقه بماند فقط قسمت
سر قارچ ها را نگه می داریم و بقیه را ریز میکنیم . در سیخ های چوبی به
ترتیب یک قطعه گوشت بره و یک قطعه قارچ قرار می دهیم .
( در هر سیخ 4
تکه گوشت و 4 تکه قارچ باشد ) . باقی مانده ی روغن مایع را داخل دیس داغ
شده میریزیم و 4 سیخ را داخل دیس قرار می دهیم و آن را در درجه ی تند به
مدت 2 تا 3 دقیقه نگه می داریم . یک بار سیخ ها را در طول پخت پشت و رو می
کنیم سیخ ها را از داخل مایکروویو در می آوریم و اگر مایعی داخل دیس وجود
دارد خالی می کنیم و 4 سیخ دیگر به ترتیب اول درست می کنیم بدین ترتیب که
دیس مخصوص را دوباره در درجه ی تند به مدت 3 دقیقه میگذاریم تا گرم شود .
بعد سیخ ها را داخل دیس می گذاریم و در درجه ی تند به مدت 6 تا 8 دقیقه نگه
می داریم بعد به همراه برنج سرو میکنیم . با این مواد 8 سیخ کباب بره به
دست می آید .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------